Minecraft for Education – til alle i Esbjerg Kommune

Hent Minecraft for Education (PC/Mac) -> Klik her!
Chromebook -> Klik her!
iPad & App Store -> Klik her!

Log på med dit [uni-navn]@ekuni.dk / [din kode]

Kom i gang med den nyeste udgave af Hour of Code i Minecraft: Education Edition.
Hour of Code er programmeringsaktiviteter der er planlagt til at tage ca. en time. Aktiviteten kan laves af både begyndere og mere øvede.
Temaet for dette års Hour of Code i Minecraft er ‘TimeCraft’ – eleverne skal rejse tilbage i tiden og redde vigtige begivenheder i verdenshistorien.

YouTube player

Se traileren her: https://youtu.be/OSykkOsvUcs
Læs mere her: aka.ms/HourOfCode2021

H.C. Andersen i Minecraft – Lad eleverne tage eventyrene tilbage

I forbindelse med udvikling og åbning af det nye H. C. Andersens Hus i Odense, har Microsoft arbejdet på, at udvikle undervisningsmateriale i Minecraft: Education Edition der kan motivere elever til at genfinde glæden ved Andersen. Første del af fire er nu klar

Hent materialet “HCA – Fryd og gammen” -> Klik her!

Minecraft og Teksperimentet

Teksperimentet består af undervisningsforløb og ressourcer til grundskolelærere og –mellemtrinselever og giver eleverne mulighed for at forholde sig til, afprøve og udvikle kreative løsninger på problemer fra virkeligheden. Teksperimentet er baseret på en række videoforløb. Det betyder, at læreren i høj grad bliver frigjort til at hjælpe eleverne på deres individuelle niveau. Alle elementer som videoer, missioner og undervisningsmaterialer ligger tilgængelig på hjemmeside og er gratis at tilgå for lærere og elever. 

Se mere -> Klik her!

Videobank: Teksperimentet og Minecraft -> Klik her!

Minecraft: Education Edition ressourcer

På denne side har Microsoft samlet materialer, online kurser og øvrige ressourcer der kan hjælpe dig godt igang med Minecraft: Education Edition -> Klik her!

Du kan også blive en del af netværket af danske lærere der underviser med Minecraft. Vi hjælper, deler og sparer med hinanden i Facebookgruppen Minecraft i Undervisningen